Renster

Karin van Dompselaar

Ik ben 47 jaar en woon met Peter en onze drie pubers sinds mijn 20ste in Baarn. 12 jaar teug ben ik door een collega uitgedaagd om de Ride for the Roses te fietsen. Ik had nog nooit op de racefiets gezeten en had maar vijf weken om mij voor te bereiden, maar het lukte en sindsdien ben ik verslingerd geraakt aan het racefietsen.

Ik hou van gekke uitdagingen en grenzen verleggen en hoe mooi is het dat je met iets wat je leuk vindt ook iets goeds kan doen. Zo heb ik twee keer meegedaan aan de Tour for Life waarbij je in acht dagen vanuit Italië naar Nederland terug fietst. Van een verre bestemming naar huis fietsen heeft iets magisch. Van Parijs naar Baarn is een nieuwe grote uitdaging. Een monsterafstand. De teller voor de langste afstand ooit op een dag staat bij mij op 330 km. Er moet dus nog wel wat gebeuren.

Daarnaast wordt mijn grootste uitdaging of ik de gemiddelde snelheid kan bijhouden, maar ik ga hiervoor hard trainen. Jij kan ons hier ook bij helpen door ons te steunen met een financiële bijdrage voor het Rode Kruis. Doe je mee?