17 jul, 23

In korte broek werd er om 6.00u. vertrokken uit Baarn door de ParijsBaarn renners voor een ronde buiten onze eigen provincie grenzen. Met een lichte tegen wind en een oplopende temperatuur ging het via Hilversum richting Amsterdam en Haarlem richting de Noordzeekust. Deze volgend tot aan Callantsoog.
Met 130 km op onze teller was het tijd voor een koffiestop met wat lekkers. Met een temperatuur van bijna 30 graden waren de eerste bidons geheel leeg. Deze gevuld te hebben en een lichtelijke zeewind mee ging het richting Den Helder.
Hier een fotomoment op het noordelijkste punt van de route en verder naar Den Oever. Een fikse tegen wind inmiddels en een lekke band te hebben verholpen werd Hoorn bereikt.
Hier werd onze tweede pauze in gelast en werd de 200km grens aangetikt. Met wederom de bidons gevuld weer op pad. Al rijdend naar Purmerend werd de lucht steeds donkerder, regen volgend als ook onweer. Na 15 minuten te hebben geschuild weer verder naar Amsterdam.
Met een als maar stiller wordende groep (van vermoeidheid!) en een gedraaide meewind werd er richting Baarn gekoerst. Om 20.00u werd er de Brink op gefietst. Met 301 kilometer aan training ging een ieder weer voldaan naar huis.
Een waarde volle training voor ParijsBaarn rijker.